Meg kell nevezni, meg kell büntetni

Lázár: Gyurcsánynak időt kell szakítania az igazságszolgáltatásra

Lázár János, a Fidesz frissen megválasztott frakcióvezetője szerint Gyurcsány Ferenc volt kormányfőnek országgyűlési feladatai ellátása előtt előbb az igazságszolgáltatásra kell időt szakítania, "itt az idő, amikor végre az igazság minden részletét kibonthatja - ott".

2010.05.06 09:42MTI

A politikus a Heti Válasz csütörtöki számában megjelent interjúban arra a kérdésre, hogy van-e valamilyen konkrétum, ami miatt feljelentik a volt miniszterelnököt, azt válaszolta: minden 2006 őszét érintő vizsgálatot újra kell kezdeni, az összes adatot, információt a nyilvánosság elé kell tárni, legyen szó rendőrségi vagy titkosszolgálati értesülésekről.

A felelősöket, akárcsak augusztus 20. kapcsán, itt is meg kell nevezni és meg kell büntetni, az államnak pedig kártalanítania kell a brutalitás elszenvedőit
- fogalmaz Lázár János.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.