Könnygázt is bevetettek

Képek: Vízágyúkkal oszlatták a tömeget a Ferencváros-Újpest mérkőzés után

Könnygáz mellett vízágyúkat is bevetett a rendőrség a Ferencváros-Újpest bajnoki labdarúgó mérkőzés utáni rendbontás megfékezése érdekében az Üllői úti Albert Flórián Stadion közelében péntek este.

Könnygázzal és vízágyúval oszlattak a rendőrök Ferencváros- Újpest FC mérkőzés után képgaléria

2010.05.01 07:55MTI

A rendőrségnek a Ferencváros drukkereit kellett megfékezniük, akiket - az MTI helyszínen lévő tudósítójának beszámolója szerint - kordonok között tereltek a metróállomás, illetve a Népliget felé.

A szurkolók több helyen is bedöntötték a kordont, de a rendőrök mindenütt megakadályozták, hogy az elzárt területre bejussanak. A Népligetből üvegekkel, műanyag palackokkal dobálták a rendőröket.

Volt olyan drukker, akit bilincsben vezettek el. A vendég újpesti szurkolók a csapatuk 1:0-ás győzelmével zárult mérkőzés után biztonsági okokból egy ideig nem hagyhatták el a stadiont, majd rendőri kísérettel különmetró szállította őket Újpest városkapuig.

Korábban a rendőrség azt közölte, hogy a mérkőzés előtti rendbontásban négyen sérültek meg könnyebben, a sérültek egyike rendőr.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.