Foggal, körömmel

Magyar a legjobb műkörmös

Összesen huszonöt ország nemzeti bajnoka közül a magyar Malkné Vígh Máriát választották a legjobb műkörmös mesternek a düsseldorfi világbajnokságon.

2010.04.01 18:44MTI

A pontos kezű, tehetséges műkörmös a március 27-28-i megmérettetésen számos korábbi nagy nemzetközi mestert utasított maga mögé - olvasható az Elite Cosmetics csütörtöki közleményében. A magyarok ezzel a győzelemmel, illetve a legutóbbi londoni körmösolimpia megnyerésével a szépségiparban is nevet szereztek maguknak. Malkné Vígh Mária zselékategóriában indult a nemzetközi versenyen, épített körmöt készítve jutott fel a dobogó legfelső fokára.

Elmondása szerint elsősorban mentálisan készült az itt elvárt gyors és óramű pontosságú munkára, bár egyébként is naponta többnyire tizenöt órát dolgozik pilisvörösvári szalonjában. Tervei szerint a jövőben is tanítani fog munkája mellett, illetve folytatja a versenyzést - bár ennél magasabb elismerést már nem is szerezhetne.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.