Megújul a KÖKI!

Elkezdődött a kőbánya-kispesti közlekedési csomópont átépítése

Elkezdődött a Kőbánya-Kispest (KÖKI) közlekedési csomópont átépítése, miután elkészültek a KÖKI Terminál tervei és az építéshez szükséges engedélyek is rendelkezésre állnak - tájékoztatta Kispest Önkormányzata, a BKV Zrt. és a KÖKI Terminált felépítő R-CO Zrt. hétfőn az MTI-t.

2008.02.25 19:26MTI

Az új épületegyüttes és a környező fejlesztések a tervek szerint 2009 végére készülnek, a beruházás 25 milliárd forintba kerül - tették hozzá.

A kerületi önkormányzat, a BKV és a fejlesztést végrehajtó beruházó azért fogott össze, hogy a területen új városközpont létesüljön, rendezett zöldfelületekkel, átláthatóbb és egyszerűbb közlekedéssel, jobb közbiztonsággal, és kor elvárásainak megfelelő, új épületegyüttessel - olvasható a közleményben.

A beruházás keretében a jelentős közlekedési fejlesztések mellett háromszintes bevásárló-, és szórakoztatóközpont épül, amelyben több mint kétszáz üzlet kap helyet, felépül egy új barkácsáruház, de lesznek irodahelységek, ügyfélszolgálatok, éttermek, kávézók és egyéb szórakoztató egységek is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.