Kiemelt téma az örökségvédelem

Képpel - Budapestre érkezett a brit trónörökös

Budapestre érkezett szerdán délután a brit trónörökös, Károly herceg és felesége, Camilla hercegnő. A hercegi pár különgéppel érkezett négynapos magyarországi látogatásra.

2010.03.17 18:23MTI

A walesi herceget és Cornwall hercegnőjét katonai tiszteletadással fogadják a Budai Várban, ezt követően pedig vendéglátójukkal, Sólyom Lászlóval tárgyalnak a Sándor-palotában.

A négynapos magyarországi látogatásra érkező Károly walesi herceg, brit trónörökös lovas huszárok előtt sorfala előtt vonul el a Szent György téren. (fotó: MTI)


Magyarországi útján a hercegi pár találkozik Bajnai Gordon miniszterelnökkel is.

A környezetvédelmen és az éghajlatváltozáson kívül a látogatás kiemelt témája az örökségvédelem, a tudásalapú gazdaság és az esélyegyenlőség is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.