Pillangókéssel sebesítették meg

Megszúrtak egy buszsofőrt Székesfehérváron

Pillangókéssel megsebesítettek egy buszsofőrt Székesfehérváron; a férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett - közölte a rendőrség pénteken az MTI-vel.

2010.03.12 16:18MTI

A pillangókés csütörtök este, azt követően került elő, hogy két, 16 év körüli fiú - akiket korábban már figyelmeztetett hangoskodásuk miatt a buszvezető -, a sofőr kérése ellenére sem akart leszállni a helyi járatú autóbusz végállomásán - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az egyik fiú a vezetőfülkéhez ment és rángatni kezdte a sofőr ruháját.

A fiú folytatta a ráncigálást, miközben a sofőr kiszállt a vezetőülésből, majd a fiatalok egyike előrántott egy pillangókést, amivel kaszáló mozdulatot tett a gépkocsivezető felé
- tette hozzá R. Szabó Ágnes.

A sofőr, hogy elkerülje a szúrást, hátralépett, de a kés pengéje mégis áthatolt az ingén, s nyolc napon belül gyógyuló sérülést okozott. A fiatalok elmenekültek, a rendőrség keresi őket.

Az ügyben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult büntetőeljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.