Megszólalt az igazságügy iron man-je

Jogállamiságot és kemény elszámoltatást ígér a Jobbik igazságügyminiszter-jelöltje

A jogállamiság útjára való visszatérésre, valamint a szabadságjogok ellen vétő hivatali és rendőri vezetők kemény elszámoltatására tett ígéretet Gaudi Nagy Tamás jogász, a Jobbik pénteken, sajtótájékoztatón bemutatott igazságügyi és önkormányzati miniszterjelöltje.

2010.02.26 10:36MTI

A Vona Gábor pártelnök által az igazságügy "iron man-jeként" bemutatott jelölt hangsúlyozta: a jelenlegi "elnyomó" jogalkotásban és jogalkalmazásban kettős mérce figyelhető meg, és a határozott bírálatot megfogalmazó politikai ellenzékkel szemben "folyamatosan bunkósbotként használják a jogot". 

Hozzátette: a Jobbik kormányra kerülése esetén közkegyelmet is kilátásba helyez azon "politikai elítélteknek", akik "hősies módon kezet mertek emelni" a Szabadság téri "szovjet szörnyemlékműre".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.