Vizsgálat egy H1N1 gyanújával elhunyt beteg miatt

Új vírus: felfüggesztettek egy orvost a nagykanizsai kórházban

Felfüggesztettek állásából egy orvost a nagykanizsai kórház sürgősségi osztályán, amíg az egyik, H1N1 vírusfertőzés gyanújával elhunyt beteg ellátásával kapcsolatos vizsgálat le nem zárul - közölte az intézmény főigazgatója.

2010.01.11 16:40MTI - Fotó: MTI

Bagonyai Attila nemzetközi sakkmester péntek hajnalban halt meg 18 napi kezelés után. Édesanyja a Zalai Hírlapnak azt nyilatkozta, hogy fiát 40 fokos láza ellenére korábban kétszer is hazaküldték a sürgősségi osztályról. Bátorfi József főigazgató hétfőn azt mondta: az akkor ügyeletben lévő - a kórházban részmunkaidőben foglalkoztatott - orvost mindaddig felmentették a munkavégzés alól, amíg a sürgősségi osztályon folyó vizsgálat le nem zárul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.