Fától az erdőt

Az MDF az erdőtelepítési program felgyorsítását javasolja

Az MDF a Nemzeti erdőtelepítési program felgyorsítását javasolja a kormánynak, álláspontjuk szerint ennek összekapcsolása az Út a munkába programmal a munkanélküliség enyhítésére is alkalmas lehet.

2009.09.26 12:13MTI

Lengyel Zoltán független országgyűlési képviselő az MTI-nek szombaton elmondta: az MDF azt javasolja a kormánynak, hogy gyorsítsa fel az Európai Unió által támogatott Nemzeti erdőtelepítési programot, és a költségvetés tervezése során biztosítsa a szükséges nemzeti önrészt.

Hozzátette: az erdőtelepítési program része lehetne az Út a munkába programnak, és az ebben részt vevő emberek közben szakképesítést is szerezhetnek. Amennyiben a program jól működik, akkor jelentősen lehet a vidéki emberek foglalkoztatását javítani - mondta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.