"Az országnak mielőbbi változásra van szüksége"

Fidesz: a szocialisták magukkal foglalkoznak, nem az országgal

Az Fidesz szerint a szocialisták a vasárnapi választmányi ülésükön, ahogy az elmúlt hét évben, úgy most is csak magukkal foglalkoztak. Szijjártó Péter szóvivő szombati, az MTI-nek küldött közleményében azt írta, az MSZP-nek az ország érdeke egyáltalán nem számít.

2009.09.05 16:17MTI

Mint fogalmazott, Magyarországnak sokkal súlyosabb problémái vannak annál, mint hogy éppen ki kerül be az MSZP ilyen-olyan bizottságaiba. Az MSZP képtelen megoldani Magyarország valódi problémáit, ezért az országnak mielőbbi változásra van szüksége - írta a Fidesz szóvivője.

A legnagyobb ellenzéki párt ezzel arra reagált, hogy a szocialisták választmányi elnöke vasárnap bejelentette: az MSZP választmánya is jelölhet tagot a párt országos választási bizottságába.

Simon Gábor azt közölte, hogy az MSZP választmánya részt vállalhat a választási időszakban a párt ideiglenes politikai kormányaként működő ovb tagjainak kijelölésében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.