Romák verik a romákat???

Borsodi romák a cigányok elleni támadássorozat tettesei?

A Tiszaújvárosi Cigány Kisebbségi Önkormányzat egyik vezetője szerint a borsodi romák között kell keresni a hónapok óta tartó, cigányok ellen elkövetett támadássorozat tetteseit - írja a pénteki Magyar Nemzet.

2009.08.21 08:13MTI/ Magyar Nemzet

A napilap idézi Kiss Károly a tiszaújvárosi televíziónak adott interjújának egy részletét. E szerint a politikus úgy tudja: három, egyenként ötvenfős társaság tartja kézben a roma ügyeket, a csoportokat pedig Budapestről irányítják "magas rangú egyenruhások".

Kiss Károly elmondta azt is, hogy vallomást tett a helyi rendőrségen, amiért már életveszélyesen megfenyegették. Neveket csak az országos rendőrfőkapitánynak mond, de csak akkor, ha ő és a családja is védelmet kap - idézi a politikus szavait a Magyar Nemzet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.