Negyven bejelentés a pedofilra

Megrontotta a gondjaira bízott gyermeket

Eddig negyvenen jelentették be a rendőrségen, hogy gyermekükre a pedofil bűncselekmények miatt nemrég elfogott és előzetes letartóztatásba helyezett Kökény László vigyázott.

2009.07.11 09:04Magyar Hírlap

A napilap információi szerint három esetben bizonyosodott be orvosszakértői vélemény alapján az, hogy a bébiszitterkedést vállaló pedofil férfi megrontotta a gondjaira bízott gyermeket.

A gyermekpszichológus szakértő sorra járja a bejelentést tevő családokat, hogy kiderüljön, náluk is elkövette-e a bűntettet a férfi -
olvasható a lapban.

Kökény Lászlót néhány hete fogta el az újpesti rendőrség, a jelek szerint már két éve vigyázott kilenc hónapos és hét év közötti gyerekekre. A pedofil a legnagyobb magyar közösségi oldalon hirdette magát bébiszitterként.

A rendőrségen egy anya tett feljelentést márciusban, miután kétéves gyereke arról számolt be, hogy a férfi fajtalankodott vele
- emlékeztetett a napilap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.