Ingyenebéd osztogatásba kezdtek?

Ebédet vitt Tarlós Istvánnak az SZDSZ Új Generáció

Húslevesből, babgulyásból és almából álló ebédet vitt a Fidesz népszavazási kampányát vezető Tarlós Istvánnak az SZDSZ ifjúsági szervezete szerdán.

2008.02.06 13:30MTI

Léderer András, az Új Generáció elnöke a Fidesz fővárosi népszavazási kampányközpontja előtt tartott sajtótájékoztatóján azzal indokolta az ötletet, hogy a népszavazás kapcsán olyan benyomásuk támadt, mintha a referendum kezdeményezői szeretnének "valamiféle ingyenebéd osztogatásba kezdeni."

Miközben Léderer András megmutatta az egybegyűlt újságíróknak a "körülbelül minimális kalóriamennyiséget tartalmazó" ételeket, azt mondta, lehet ingyenes felsőoktatásról hazudozni, ingyenes egészségügyről beszélni, de látszik, ezért milyen színvonalat lehet kapni. Hozzátette: ha Tarlós Istvánnak tetszik ez a nívó, akkor megajándékozzák ezzel az ebéddel.

A sajtótájékoztató záróakkordjaként Léderer András az ételhordót bevitte a Fidesz kampányközpontjába, ahol az irodavezető megengedte, hogy lerakja azt, de figyelmeztette a szabad demokrata politikust, hogy hamvazószerda van, ezért Tarlós István nem fogad el ebédet, mert kezdődik a böjt. Később az ételhordót valaki kitette az épület elé, amit Léderer András úgy kommentált, hogy a Fidesznek egységessé kellene tenni kampányát, mert ha ingyenességet ígérnek, akkor az ingyenebédet is el kellett volna fogadniuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.