Jégeső volt Buda egyes részein

Ítéletidő Budán, mintha homokvihar közeledne - 60-70 riasztást kaptak a tűzoltók

Jégeső esett felhőszakadás kíséretében a főváros több budai kerületében csütörtök este, a hegyekből lezúduló víz miatt lelassult a közlekedés. A tűzoltók este fél tízig körülbelül 60-70 riasztást kaptak.

Jégeső volt Buda egyes részein, 60-70 riasztást kaptak a tűzoltók képgaléria

2009.06.26 07:11MTI - fotó: MTI

Jégeső hullott a Moszkva téren és az Istenhegyi úton - mondták az MTI-be telefonáló budapestiek. A Rózsadombon pincéket öntött el a víz, a Szilágyi Erzsébet fasorban egy benzinkút került víz alá. A XXII. kerületi Szoborpark közelében 6-7 autó csúszott az árokba, a Budaőrsi úton a felhőszakadás miatt csak lépésben haladt a forgalom. A fővárosi tűzoltóság este fél tízig körülbelül 60-70 riasztást kapott - közölte az MTI-vel az ügyeletes.

A legtöbb káresemény a XXII. és a II. kerületekben történt. A tűzoltóság munkatársai az MTI érdeklődésének időpontjában 11 helyszínen dolgoztak, de mint az ügyeletes elmondta, folyamatosan érkeztek hozzájuk a további bejelentések. A legtöbb esetben kidőlt fákhoz és az épületekbe betört víz szivattyúzásához hívták ki őket. A XVII. kerületben, a Péceli úton villámcsapás miatt kigyulladt egy ház - közölték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.