Fidesz: lejárató kampány Pécsett

Szili médiacégének köréből jönnek a hamis e-mailek?

A Fidesz a pécsi választási bizottsághoz fordul, mert az utóbbi három napban a szocialista párt szerintük durva lejárató kampányba kezdett Páva Zsolt fideszes polgármester jelölttel szemben.

2009.05.05 13:16hirado.hu/fotó: MTI

Az ellenzéki párt egyben felszólítja Szili Katalint, a szocialisták polgármester-jelöltjét, hogy határolódjon el a lejárató kampánytól, amely szerintük egyébként méltatlan az Országgyűlés elnökéhez

Páva Zsolt elmondta, olyan szórólapot terjesztenek, amelynek formája Páva Zsolt eredeti szórólapjának másolata, azon azonban olyan szöveg szerepel, amely lejáratja a Fidesz jelöltjét. 

Ezenkívül köre-mail-eket küldenek, amelyben szintén, a valóságnak nem megfelelő, lejárató szövegek szerepelnek - hangzott el. Az e-mail-ek a Pécsi Direkt Kft. egyik számítógépéről érkeznek. Ez a cég médiapartnere a Ferling Press médiaügynökségnek, amely szervezi Szili Katalin médiamegjelenéseit.

Fotó: MTI


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.