"Ez a választás a belpolitikáról fog szólni"

Kövér László: az EP-választás fontos lépés lehet a Fidesz számára

Egy nagy többséggel megnyert európai parlamenti választás, megfelelően magas részvétel esetén, komoly lépés lehet a Fidesz számára a 2010-es országgyűlési választási győzelem felé.

2009.04.23 19:56MTI

Egyáltalán nem mindegy, hogy a 22 magyar európai parlamenti képviselőből hány kerül ki a Fidesz és hány az MSZP soraiból, ugyanis az Európai Parlamentben is "húsba vágó", a mindennapi életünket is befolyásoló dolgokról döntenek - mondta. 

Hozzátette: nem kétséges azonban, hogy Magyarországon ez a választás elsősorban a belpolitikáról fog szólni, s az emberek többsége erről nyilvánít majd véleményt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.