A 29 éves fiatalembernek túl nagy falat

Tágra nyílt szemek az MSZP-ben! Miért pont Ficsor?

Elsősorban Ficsor Ádám miniszteri kinevezésének terve váltott ki értetlenséget az MSZP elnökségében, sokak szerint egy 29 éves fiatalembernek túl nagy falat ugyanis a politkai titkosszolgálatok irányítása - írja a Magyar Nemzet.

2009.04.15 08:02Magyar Nemzet

Gyurcsány Ferenc eddigi kabinetfőnökének Szilvásy György utódjaként kellene irányítania a titkosszolgálatokat, tárca nélküli miniszterként. 

Draskovics Tibor kormányban tartása szintén meglepetést okozott a szocialista párt elnökségében. Az SZDSZ lényegében elégedett a kormánynévsorral, a szabad demokraták csupán Draskovics Tibor miatt zúgolódtak - olvasható a lapban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.