Morvai a "magukfajtákat" szólította meg

Reszkessen a hazáruló: a Jobbik előre hozott választást követel

Előre hozott választásra van szükség, amely igazságtételt jelent az ország számára - jelentette ki Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke szombaton a párt rendezvényén a fővárosi Kossuth Lajos téren.

2009.03.28 16:14MTI

A gazdasági válságra az egyetlen megoldás a nemzeti elkötelezettségű protekcionista gazdaságpolitika lehet - hangoztatta Vona Gábor, a Jobbik elnöke az Miniszterelnöki Hivatal előtt felállított emelvényről. Hozzátette: ha hatalomra kerülnek, akkor megpróbálják eltörölni Magyarország államadósságának törlesztési kötelezettségeit.

Morvai Krisztina, a Jobbik európai parlamenti listavezetője felszólította az embereket, hogy "egyként lépjenek fel a miniszterelnök-jelöltekkel szemben".

Úgy fogalmazott: "reszkessen az a hazaáruló, aki az előre hozott szabad választások megkerülésével kíván Magyarország miniszterelnöke lenni, mert legyen az a személy akárki, a nép haragjával fog szembesülni".

A rendezvényen, amelyet a magyar gárda biztosított, mintegy 300 ember vett részt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.