Estétől csökken a felhőzet

Nem lesz felhőtlen az ünnep - esőre is számíthatunk

Vasárnap keleten változóan, nyugaton erősen felhős lehet az ég - Napközben nyugat felől további felhősödésre számíthatunk és elszórtan lehet kisebb eső. Estétől fokozatosan csökken a felhőzet.

2009.03.15 07:50koponyeg.hu

Vasárnap, március 15-én reggel keleten változóan, nyugaton erősen felhős lehet az ég és nyugaton kisebb zápor már kialakulhat.

Napközben nyugat felől további felhősödésre számíthatunk és elszórtan lehet kisebb eső, záporeső. Estétől aztán fokozatosan csökken a felhőzet. Délutántól az északnyugati szél megélénkülhet.

Reggel -3 és +4 fok várható, a csúcshőmérséklet 8 és 14 fok között alakul.

Hétfőn változóan felhős lesz az ég, többórás napsütés valószínű, zápor elszórtan fordulhat elő. Az északi, északnyugati szél erős, időnként viharos lesz.

Kedden átmenetileg erősen megnövekszik a felhőzet, szórványosan lehet záporeső. A légmozgás továbbra is erős, olykor viharos lesz.

Szerdán és csütörtökön szeles, borongós idő valószínű, lehűlésre van kilátás, záporokkal, majd hózáporokkal.

A jövő hét végéig tarthat az átlagosnál hűvösebb idő, a reggeli órákban megjelenhetnek ismét a fagyok, és a délutáni órákban is hűvös idő ígérkezik. A hónap végére látszik erősebb felmelegedés...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.