Gyász

Meghalt Peresznye polgármestere, Orbán Gyula

Több cikluson át volt tagja a képviselőtestületnek, alpolgármesteri tisztséget is betöltött.

2024.01.09 14:50MTI

Meghalt Orbán Gyula, a Vas vármegyei Peresznye község független polgármestere - közölte a település jegyzője hétfőn az MTI-vel.

Fucinné Dorner Anikó elmondta: a polgármester vasárnap betegségben hunyt el, életének 61. évében.

Közlése szerint Orbán Gyulát 2019-ben választották meg polgármesternek; 2007 és 2010 között már betöltötte a tisztséget, akkor időközi választáson került a település élére. Több cikluson át volt tagja a képviselőtestületnek, alpolgármesteri tisztséget is betöltött.

Ágh Péter, az Építési és Közlekedési Minisztérium államtitkára, a térség fideszes országgyűlési képviselője közösségi oldalán részvétét fejezte ki Orbán Gyula családjának. Azt írta róla: "szeretett települése érdekében jót és maradandót alkotott".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.