Jótékonyság

Több mint 47 ezer cipősdobozt gyűjtött a Baptista Szeretetszolgálat rászoruló gyerekeknek

A Cipősdoboz akcióban ebben az évben is lehetett online ajándékozni, és folytatódott a (L)átható Szeretet elnevezésű program, amely a látássérült gyerekeket célozta meg.

2023.12.21 17:17MTI

Több mint 47 ezer cipősdobozt gyűjtött a Baptista Szeretetszolgálat rászoruló gyermekeknek az idei Cipősdoboz akciójában - tájékoztatta a szeretetszolgálat az MTI-t csütörtökön.

A segélyszervezet 47 ezer 240 darab cipősdoboznyi ajándékot juttatott el elsősorban magyarországi gyermekotthonokba, óvodákba, iskolákba, de indult szállítmány a határon túlra is, köztük Kárpátaljára - olvasható a tájékoztatóban.

A Cipősdoboz akcióban ebben az évben is lehetett online ajándékozni, és folytatódott a (L)átható Szeretet elnevezésű program, amely a látássérült gyerekeket célozta meg.

Az ajándékok mellett a baptista szociális intézményhálózat decemberben mintegy 34 millió forint értékben 4200 darab tartós élelmiszert tartalmazó csomagot adott át az ország különböző pontjain, valamint 450 rászoruló részére melegételt osztott a fővárosban - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.