Egészségügy

Kinevezték a Péterfy Sándor utcai kórház új főigazgatóját

Kökény Zoltán 1990-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán.

2023.11.09 04:30MTI

Kökény Zoltánt kinevezte a budapesti Péterfy Sándor Utcai Kórház-Rendelőintézet főigazgatójának Jenei Zoltán országos kórház-főigazgató szerdán - tájékoztatta az intézményt irányító Dél-pesti Centrumkórház - Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet az MTI-t.

Kökény Zoltán 1990-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán, 1994-ben általános sebészetből szakvizsgázott; 2013-ban egészségügyi gazdálkodási és stratégiai specialista diplomát szerzett.

A szakember 2011-től a ráckevei szakrendelő orvosigazgatója, majd a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet orvosigazgató-helyettese volt.

Kökény Zoltán 2021 októberétől a dél-pesti centrumkórházban dolgozott orvosigazgató-helyettesként, onnan ez év nyarán került átmeneti megbízással a Péterfy Sándor utcai kórházba orvosigazgatónak - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.