Színes

'Összehozhatnánk valami nagyon f.szát' - lemezt készítene Orbán Viktorral Dopeman

"Egy igazi OG-nak igazi old school gengszterrap dukál."

2023.10.26 19:30ma.hu

"Itt az idő, végre megbékélhetnénk a stúdióban és összehozhatnánk valami nagyon f.szát" - ajánlotta fel Dopeman a TikTok-felületén nem másnak, mint Orbán Viktornak. A miniszterelnök ugyanis kapott Donald Trumptól egy baseball sapkát, amit fordítva vett fel, az Instagramjára pedig Straight outta Felcsút szöveggel került ki a kép, amire Orbán a kísérővideóban rá is erősített azzal, hogy tréfálkozva feldobta, hogy nyomna valami rappet - írja a HVG.

Ez így együtt pedig már túl szép volt Dopemannek ahhoz, hogy szó nélkül hagyja a dolgot, elvégre a Straight Outta Compton a gengszterrapet a fősodorba röpítő N.W.A csapat debütáló lemeze volt, így a rapper illetékesnek érezvén magát az ügyben, felajánlotta a miniszterelnöknek, hogy szívesen elkészíti az első lemezét, vagy nótáját, sőt még zsánerbeli tanácsokkal is ellátta Orbánt. Szerinte ugyanis a miniszterelnöknek nem állna annyira jól a manapság divatos trap, ahogyan a drill, vagy a modern hip hop sem biztos, hogy az ő iránya. "Egy igazi OG-nak (Original Gangster - a szerk.), igazi, eredeti gengszterrap dukál" - közölte a verdiktet Dopeman.

@dopemantv_official ELNÖKÖM! Itt az idő, most vagy soha...🎱🔥💣💥😎 Ha a 2 OG összefog, kő kövön nem marad...💪👊🥊 Csináljuk meg, és Viktor Apánk lerappeli Brüsszelt...💣💣💣 #foryou #fy #fyp #foryoupage #viral #viralvideo #viralvideos #neked #nekedbelegyen #orbánviktor #magyarrap #dopeman #d1g #majka #feketevonat #tko #ganxstazolee #producer #dopebeat #gengszterrap ♬ Straight Outta Compton - N.W.A.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.