Rémisztő

'Mondj le te b.zi, ha nem akarsz koporsóban távozni Magyarországról' - halálosan megfenyegették David Pressmant

A budapesti amerikai nagykövetet egy tápiószecsői férfi fenyegette meg.

2023.09.20 08:45ma.hu

Halálos fenyegetést küldött a budapesti amerikai nagykövetnek egy tápiószecsői férfi. Az 53 éves fenyegető a gyanú szerint a nagykövetség által fenntartott Twitter-oldal üzenőfalára azt írta a nagykövetnek címezve, hogy "Mondj le, te b.zi, ha nem akarsz koporsóban távozni Magyarországról".

Bár a gyanúsított nem beszél angolul, de ennek ellenére azt állítja, hogy az Egyesült Államok titkosszolgálatának dolgozik - írja a 24.hu.

A lap kiemelte, a Központi Nyomozó Főügyészség idén nyáron rövidebb időre őrizetbe vette a férfit, aki üzenetben fenyegette meg a nagykövetet. Az ügyészség és a rendőrség egyébként még július 18-án reggel vonult ki a férfi házához, ahol házkutatást tartottak, majd lementették az ingatlanban talált elektronikai eszközök tartalmát. A férfit letartóztatásba helyezték, ám néhány nap múlva szabadlábra került.

A főügyészség szóvivője kiemelte, hogy kényszerítéssel elkövetett, közösség tagja elleni erőszak bűntettének kísérlete miatt folytatnak nyomozást. További részleteket nem osztottak meg az ügyről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.