Belpolitika

Puzsér Róbert elárulta, hogy indul-e a következő főpolgármester-választáson

Karácsony Gergely főpolgármestersége alatt szerinte romlott a helyzet Budapesten.

2023.09.07 17:52ma.hu

"Nem fogok elindulni a főpolgármester-választáson, más terveim vannak" - jelentette ki a Magyar Hangnak Puzsér Róbert arra a kérdésre is válaszolt, hogy miért érezte sikeresnek a 2019-ben elért eredményt - amikor a 3. helyet szerezte meg Karácsony Gergely és Tarlós István mögött 4,46 százalékkal.

"Szemernyi esélyem sem volt rá, hogy főpolgármester legyek, ezzel természetesen tisztában voltam végig. Viszont a célomat elértem: az üzeneteimet, a Sétáló Budapest koncepcióját sok emberhez el tudtam juttatni" - fogalmazott.

A lap összefoglalója szerint Puzsér Róbert nem hiszi, hogy "ha elérne 2, vagy akár 12 százalékot" a főpolgármester-választáson, lényegében változtatna Budapest és a fővárosiak helyzetén. Szerinte Karácsony Gergely vezetése alatt rosszabb lett a helyzet Budapesten, mint Tarlós István idején.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.