Panna

Egészséges újszülöttet találtak a Madarász utcai babamentő inkubátorban

Az újszülött kislány, 2100 gramm súlyú, az orvosi vizsgálatok alapján egészséges, gondos ápolásban, folyadékpótlásban és táplálásban részesül.

2023.08.17 15:37ma.hu

"Reggel 7 órakor a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet Madarász utcai babamentő inkubátora újszülött elhelyezését jelezte kollégáinknak. Az újszülött kislány, 2100 gramm súlyú, az orvosi vizsgálatok alapján egészséges, gondos ápolásban, folyadékpótlásban és táplálásban részesül. Intenzív osztályunk Madarász Pannának nevezte el" - írta Facebook oldalán a Heim Pál gyerekkórház.

A kórház azt is tudatta, hogy 2009 óta van inkubátor a kórház előtt, és a mostani újszülött a 12. baba, akinek megmentette az életét. Azt is közölték, hogy az édesanya egyetlen esetben sem jelentkezett utólag. A csecsemők szinte mindig hajnalban érkeztek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.