Életmód

A HVIM zéró toleranciát hirdet az óvodai, iskolai érzékenyítés ellen

Hat helyszínén tartanak jelképes demonstrációkat, ahol molinókkal tiltakoznak az LMBTQ-lobbi iskolai, gyermekekre hatást gyakorló tevékenysége ellen.

2023.07.16 16:59MTI

Zéró toleranciát hirdetett a gyerekek óvodai, iskolai érzékenyítése ellen a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) a Budapest Pride felvonulással egy időben, a rendezvény ellen tiltakozó utcai molinók felhasználásával tartott sajtótájékoztatóján szombaton Budapesten.

Barcsa-Turner Gábor, a szervezet társelnöke kiemelte: a nemzeti ellenállás egyik nagy eredménye, hogy a Budapest Pride felvonulás az évek során viszonylag konszolidálódott, és a Nyugat-Európában rendezett hasonló felvonulásokhoz képest kevesebb a közszeméremsértés és a vallásgyalázás az utcán.

Elmondta, Budapest hat helyszínén tartanak jelképes demonstrációkat, ahol molinókkal tiltakoznak az LMBTQ-lobbi iskolai, gyermekekre hatást gyakorló tevékenysége ellen.

"Az LMBTQ-terror több koncepciós eljárást is indított ellenem az elmúlt években" - jelezte Barcsa-Turner Gábor, hozzátéve, a lobbiszervezetek feljelentik a tevékenységük ellen fellépőket.

A Háttér Társaság és a lobbiszervezetek azt szeretnék, ha "nem jönnénk ki az utcára", de "minket nem lehet megfélemlíteni és elhallgattatni, továbbra is kiállunk a normalitás mellett" - fogalmazott a társelnök.

Kónyi-Kiss Botond, a HVIM alelnöke bejelentette: az LMBTQ-szervezetek ténykedését vizsgáló, jogászokból álló szakmai munkacsoportot hívnak életre.

Mint mondta, az LMBTQ politikai mozgalom két fő csapásiránya a hagyományos értelemben vett nemi identitás megkérdőjelezése és a gyermekek érzékenyítése, tudatbefolyásolása, "erre Orbán Viktor miniszterelnök helyesen érzett rá".

A harmadik a mélyállamiság ellen irányul, LMBTQ-szervezetek indokolatlanul és jogosulatlan módon "teszik be a lábukat" intézményekbe, többek között a rendőrség befolyásolására folytatnak lobbitevékenységet százmillió forintos külföldi támogatással a háttérben - tette hozzá.

A magyar kormánynak is magáévá kell tennie, hogy "az LMBTQ-lobbi súlyos nemzetbiztonsági kockázat" - fogalmazott Kónyi-Kiss Botond.

Nemcsak a rendőrség érintett ezekben a kérdésekben, hanem maga a magyar kormány is, nevezetesen az Igazságügyi Minisztérium, amelynek állandó egyeztetési partnere a Háttér Társaság mellett többek között a Magyar LMBT Szövetség, a Patent Jogvédő Egyesület, valamint a Szivárványcsaládokért Alapítvány is - tette hozzá, kijelentve: "ezeket a szervezeteket a magyar kormány különböző szerveiből ki kell gyomlálni, hiszen enélkül nem lehet fellépni ez ellen a rendkívül kártékony globális lobbival szemben".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.