Gál Orbánt kérleli

MSZP: a Fidesz az Európai Néppártban segítse Magyarországot

Ha Fidesz egyetért a kormány javaslataival, akkor ezt képviselje az Európai Néppártban - mondta Gál J. Zoltán (MSZP) a parlament európai bizottságának ülésén csütörtökön.

2009.03.05 10:41MTI

Arra kérjük Orbán Viktort, a Fidesz elnökét, hogy ha a Fidesz egyetért a kormány javaslataival a gazdasági válság kezelésére, akkor ezt mondja el az európai pártelnököknek, és tájékoztassa a kormányt, hogy mit ért el - közölte Gál J. Zoltán.

A szocialista politikus szerint ugyanezt kell tenni a szocialistáknak és a liberálisoknak, megkeresve európai társszervezeteiket.

Gál J. Zoltán azt mondta: mindent meg kell tenni azért, hogy a kormány javaslatai megvalósuljanak, hiszen azok nemcsak Magyarország, hanem a régió érdekeit szolgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.