Koronavírus-járvány

Ismét koronavírusos lett Schobert Norbert - már bánja, hogy beoltatta magát

Az üzletember a napokban tért haza montenegrói nyaralásáról, ám a pihentető utazás ellenére itthon már nem érezte jól magát.

2023.06.02 07:24ma.hu

Másodszorra is megfertőződött a koronavírussal Schobert Norbert. Az üzletember a napokban tért haza montenegrói nyaralásáról, ám a pihentető utazás ellenére itthon már nem érezte jól magát. Mivel a jelek árulkodók voltak, elvégzett egy koronavírustesztet, aminek az eredménye pozitív lett - írja a Blikk.

A lapnak azt mondta: "Elment a szaglás- és ízérzékem, a lázam is felszökött, a teszt pedig kimutatta, hogy koronavírusos vagyok. Jelenleg teljes izolációban vagyok, nem hagyom el az otthonomat, csak a teraszra megyek ki. Már jobban érzem magam, a hőemelkedésem kezd elmúlni, de az ízeket és a szagokat még mindig nem érzem."

Az üzletember a lapnak elmondta, noha ismét elkapta a vírust, mégsem szeretné a két oltását egy harmadikkal kiegészíteni.

"Már az előző kettőt is megbántam... Több problémát okozott, mint védelmet. A sztrók óta rendszeres orvosi felügyelet alatt állok; félévente járok kivizsgálásokra, és ez már életem végéig így marad. Jelenleg nem látogathatok egészségügyi intézményt, de ha meggyógyulok, mindenképpen meg szeretném vizsgáltatni magam, hogy tudjam, minden rendben."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.