Honvédelem

Novák Katalin meglátogatta a kórházban a Koszovóban megsérült magyar katonákat

Az összecsapásokban 27 - a KFOR békefenntartó misszióban részt vevő - magyar katona sérült meg, 12-őt közülük már hazaszállítottak.

2023.05.31 10:20MTI

A köztársasági elnök szerda reggel meglátogatta a kórházban a Koszovóban megsérült, már idehaza lábadozó magyar katonákat.

Novák Katalin azt írta a Facebook-oldalán, hogy a Magyar Honvédség főparancsnokaként személyesen is megköszönte a helytállásukat, és mihamarabbi gyógyulást kívánt nekik.

Észak-Koszovóban pénteken robbantak ki a zavargások. Az összecsapásokban 27 - a KFOR békefenntartó misszióban részt vevő - magyar katona sérült meg, 12-őt közülük már hazaszállítottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.