Választás

Horváth József Csabát választották Nóráp polgármesterévé

Képviselő-testületi tagokat is választottak, mind a négy helyre független jelölt került a testületbe.

2023.03.27 07:57MTI

Horváth József Csabát (független) választották a Veszprém vármegyei Nóráp polgármesterévé. Képviselő-testületi tagokat is választottak, mind a négy helyre független jelölt került a testületbe.

A választást az előző testület feloszlása miatt kellett megtartani - tájékoztatta a település jegyzője vasárnap az MTI-t.

Kissné Szántó Mária közölte, hogy a 178 választásra jogosult közül 126-an adták le szavazatukat, három voks érvénytelen volt. Horváth József Csabára 73-an voksoltak, az egyetlen ellenjelöltre, a szintén függetlenként induló Antalné Ihász Máriára 50-en.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.