Ellátás

Ön szívesen enne itt, ennyiért?

Már nem egyszer érte szó az Országház elejét az igencsak kedvező árú büféje miatt.

2023.03.21 19:34ma.hu

Futótűzként terjed az Országházban befotózott büfé-árlista a közösségi oldalakon. A vendéglátóegység mindig is híres volt magas minőségéről és igencsak szerény árairól. Mi is ettünk már ott 2003 környékén 100 forintos rántotthúsos szendvicset. Az árlista most is igen barátinak tűnik, akár igaz, akár nem. Mindenesetre a képet több ezren osztották meg, rengeteg csoportban is felbukkant, a kommentelők tábora pedig kettészakadt: van, akik szerint egyáltalán nem olcsó egy ebéd itt sem, mások szerint az ovikba és iskolákba kéne ilyen ételeket szállítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.