Oktatás

Nem akartak penészes, beázó termekben tanulni - kivonultak az iskolából a gödöllői gimnazisták

A Török Ignácz Gimnázium igazgatója hiába kérte a digitális oktatás elrendelését, azt mondja, még csak hivatalos választ sem kapott.

2022.09.29 19:11ma.hu

Gödöllői gimnazisták nem akartak tovább penészes, beázó osztálytermekben ülni, ezért kivonultak az iskolából és hazamentek. A Török Ignácz Gimnázium igazgatója hiába kérte a digitális oktatás elrendelését, azt mondja, még csak hivatalos választ sem kapott. A problémák miatt a szülők délután fórumot tartottak, de az iskolát fenntartó Dunakeszi Tankerületi Központ vezetője lemondta a részvételt, a gimnázium vezetőségét pedig berendelték a központba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.