Kormány

Hamarosan bejelentést tesz Orbán Viktor

Kormányülést tartottak ma, a döntések megszülettek.

2022.09.28 14:41ma.hu

"Döntött a kormány" - jelentette Facebook-oldalán a miniszterelnök. A bejegyzésből csupán annyi derül még ki, hogy ezzel "hamarosan" jelentkeznek.

A kormány ma már túl van egy fontos intézkedésen: kormányhatározatból derült ki, hogy a kormány alá tartozó szervek - néhány tételtől eltekintve - október 31-ig nem fizethetnek ki lényegében semmit, ami nem bérköltség - írja az Atv.

A kivételeket az önkormányzatok és egyéb szervek gyermekjóléti, egészségügyi, köznevelési terheinek finanszírozása; a bérek és más személyi juttatások; a nemzetközi szerződésekhez, vagy más jogszabályokhoz kötött kiadások és a 2014-2020-as uniós programok esedékes kifizetései képezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.