A Kutyapártnak köszönhetően

"Kiszivárogtatták" a következő nemzeti konzultáció kérdéseit

"Megszerezte" a kérdéseket a Magyar Kétfarkú Kutya Párt.

2022.09.28 07:56ma.hu

Orbán Viktor korábban közölte, hogy nemzeti konzultációt indít a kormány, mivel a brüsszeli szankciók bevezetése nem demokratikus módon történt.

A hírre reagálva a Magyar Kétfarkú Kutya Párt kedden a Facebook-oldalán jelentette be, hogy megszerezte a legújabb nemzeti konzultáció kérdéseit. A kétfarkúak szerint a következő kérdésekre lehet majd válaszolni:
1. Egyetért-e azzal, hogy Vlagyimir Putyin Orbán Viktorral megosztva Nobel-békedíjat kapjon, Ön pedig elég gázt?
2. Egyetért-e azzal, hogy Vlagyimir Putyin minél több ellensége essen ki véletlenül az ablakon, ha közben Magyarországon hatósági áras maradhat a cukor?
3. Egyetért-e azzal, hogy Oroszország Kárpátalját is annektálja, a határ mentén élő magyarok pedig vámmentesen hozhassanak be benzint és cigarettát?
4. Egyetért-e azzal, hogy Magyarország azonnal szakítsa meg diplomáciai kapcsolatait az agresszor Ukrajnával, a vodka hatósági árát pedig 500 forint/liter értékben maximálják?
5. Egyetért-e azzal, hogy amennyiben ezáltal az egy főre jutó átlagos rezsiköltség megközelítheti a nulla forintot, a Szovjetunió kapja vissza az 1989 előtti területének 100%-át, és foglaljon el pár újabb országot?
6. Egyetért-e azzal, hogy a zsarnok Brüsszel hagyjon fel a demagóg putyinozással, a népnyúzó szankciókkal, és inkább adjon a magyaroknak egy csomó pénzt?
7. Egyetért-e azzal, hogy Oroszország civil célpontokat bombázzon Ukrajnában, ha Ön kap 5 millió forintot?
8. Egyetért-e azzal, hogy hazánkban ideiglenesen állomásozó orosz csapatok óvják nemzeti szuverenitásunkat, ha eközben újra 3 forint 60 fillérbe kerülhet majd egy kiló kenyér?
+1. Egyetért-e azzal, hogy télre bezárjon egy sor amúgy is teljesen felesleges kulturális intézmény, a felszabaduló pénzt pedig sokkal hasznosabb dolgokra, például nemzeti konzultációra költsük?

A párt a közleményében nem tért ki arra, hogy a fenti kérdéseket milyen forrásból szerezték meg - írja a 24.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.