Állati

Kenguruk ugráltak Szekszárd utcáin - videó

Két kenguru szökött meg a gazdájától.

2022.09.22 18:20ma.hu

Csütörtök reggel egy felhasználó arról írt Facebookon, hogy ismerőse kenguruja elkóborolt. A bejegyzés szerzője azt kérte, hogy aki látja az állatot, azonnal hívja a megadott telefonszámot. Hozzátette: senki se próbálja meg a szökevényt befogni, ugyanis az állat csak jobban megijedne - írja az Index.

A Szekszárdon készült felvételre utalva - amelyet ide kattintva lehet megnézni - azt írta: "A Tartsay utcás megvan, egy nőstényt keresünk!" Ez azt jelenti, hogy két kenguru indult felfedezőútra.

A felvételen látható kenguru feltehetőleg egy Bennett-kenguru, amely Tasmánia egész területén és Ausztrália délkeleti partsávján, az eukaliptuszerdőkben és a bozótos területeken fordul elő - írja a teol.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.