Ultimátumot kapott

Letelt a két nap, feltöltötte a videót a HÉV-megállóban maszturbáló férfiről a polgármester

Gyuricza László polgármester két napot adott HÉV-megállóban önkielégítést végző férfinak, hogy adja fel magát a rendőrségen, de ez nem történt meg.

2022.08.18 15:13ma.hu

"Ha két napon belül nem jelentkezel a rendőrségen, akkor felkerül az internetre a kézimunkádról a full-HD felvétel" - hangzott el a városvezető korábbi üzenetében.

Most a polgármester új videóval jelentkezett - írja az Atv.

"Tegnap este letelt a két nap! A "jóember" nem jelentkezett, rendőrségnek nem sikerült még elfogni! Rengeteg fenyegetést kaptam, de hiszem azt, hogy a jóérzésű emberek csöndes többsége hasonlóan látja mint én és a közvetlen környezetem!" - fogalmaz ebben.

Gyuricza László hozzáteszi: nem normális dolognak tartja, hogy az ilyen emberek "legjobb esetben is megússzák egy ejnyebejnyével és 2 hét múlva folytathatják perverz tevékenységüket."

A polgármester által feltett videót itt nézhetik meg. Az incidenst tartalmazó rész mellé a videóban azt írták: "a felvétel annyira durva, hogy fokoztuk a kitakarást."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.