Botrányos

A BKIK szerint az okozott károk miatt Parragh Lászlónak le kéne mondania

Az 5000 tag véleménye alapján készült felmérés szerint Parragh félretájékoztatta és megtévesztette a kormányt, saját, folyamatosan változó ötleteit az MKIK álláspontjaként állította be, ezzel pedig súlyosan megsértette az MKIK alapszabályát.

2022.08.02 15:34ma.hu

Bár a vállalkozók jelentős hányada szerint az egyszerűsített adózás kérdését rendezni kell, azt a katatörvény jelenleg elfogadott formájával nem sikerült széles rétegek számára megnyugtatóan megtenni – küldte el az erről szóló állásfoglalását a Blikknek a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöksége.

Az 5000 tag véleménye alapján készült felmérés szerint ez azért történt, mert Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke félretájékoztatta és megtévesztette a kormányt, saját, folyamatosan változó ötleteit az MKIK álláspontjaként állította be, ezzel pedig súlyosan megsértette az MKIK alapszabályát.

A BKIK elnöksége az okozott károk miatt az ilyen körülmények közötti legtisztességesebb lépést, a lemondást javasolja az elnöknek.

A BKIK elnöksége határozatban elfogadta az új kataszabályozás kiegészítésére kidolgozandó irányokat, és a kormánynak részletes javaslatokat tettek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.