Csoda

Kilenc év után tért magához a kómából egy magyar nő

Katalin úgynevezett minimális tudatállapotba került.

2022.07.26 09:15ma.hu

Kilenc évet töltött éberkómában egy kétgyermekes nő, miután egy jóindulatú agydaganat operálása után elkapott egy bakteriális fertőzést - írja a Blikk.

Katalin édesanyja a lapnak elárulta, hogy úgynevezett "minimális tudatállapotba" került most a lánya, tehát ellátni nem képes magát, de néhány dologra már reagál.

A kórház ígérete szerint hamarosan felveszik egy rehabilitációs intézetbe, aztán egy koponyaimplantátumot ültetnek be neki, majd kiutaznak Barcelonába egy speciális kezelésre.

A kórháztól a nő édesanyja 100 millió forintos kártérítést követel, a tárgyalások már zajlanak, hogy a nő beperelhesse a kórházat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.