Állati

Megtalálták Pitonkát, a szökött királypitont

Jó állapotban találták meg az állatot.

2022.06.16 19:42ma.hu

Megtalálták Pitonkát, a szökött királypitont.

Gazdái minden követ megmozgattak, hogy megtalálják az elkóborolt hüllőt. A ház pincéjében indított keresés harmadik napján pedig végre rátaláltak a 4 éves kígyóra. A befogásban részt vevő hüllőszakértő, Demeter Attila szerint jó állapotban találták meg az állatot: nem prüsszögött, nem tátogott.

Minden jel arra mutat, hogy nem fázott meg a 20 fokos pincében.

Demeter Attila kihangsúlyozta, hogy a növendék királypiton senkire nem jelentett veszélyt, sőt inkább a kígyót fenyegette halálos veszedelem, hiszen egy macska vagy nyest végezhetett volna vele.

A történet azonban szerencsére boldog véget ért. Az állat most már megszokott terráriumában tekereghet gazdája nagy örömére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.