Dózsa György úti baleset

A Dunán, egy hajón búcsúztatták M. Richárdot

M. Richárd és Berki Krisztián barátok voltak. 24 órán belül haltak meg, a temetésük is egy napra esett.

2022.05.26 20:30ma.hu

A mai napon búcsúztatták M. Richárdot is.

M. Richárd és Berki Krisztián barátok voltak. 24 órán belül haltak meg, a temetésük is egy napra esett. A Dózsa György úti gázolás okozója kórházban vesztette életét, a második sztrókja után az állapota folyamatosan romlott, a magas lázát sem tudták már csillapítani.

A férfi már hosszabb ideje küzdött szívproblémákkal, és börtönbüntetésének letöltése alatt kétszer is sztrókot kapott. Tavaly decemberben válságos állapotban vitték a berettyóújfalui börtönkórházba.

M. Richárd temetése egy hajón volt - írja a Blikk. A közösségi oldalakon megosztott fotókból, illetve videóból kiderült, hogy a Dunán búcsúztak tőle a rokonok és barátok. Virágokat dobtak a folyóba.

M. Richárdot tavaly júliusban három és fél év fogházra ítélték a 2017. május 15-én történt Dózsa György úti tragédia miatt, amikor 125-140 km/óra közötti sebességgel belerohant a Mercedesével egy szabálytalanul kanyarodó Citroënbe, amely a buszmegállóban várakozó emberek közé csapódott. A balesetben egy 24 éves egyetemista fiú és egy 37 éves kisgyermekes apa vesztette életét, öten pedig megsérültek - emlékeztet a lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.