Szerencsére már jól van az idős színész

Merkely Béla mentette meg Bodrogi Gyula életét

Bodrogi Gyula az otthonában légszomjat érzett, majd egyre rosszabbul lett, de nem akart orvoshoz fordulni.

2022.05.18 12:30ma.hu

Merkely Béla nemrég megmentette Bodrogi Gyula életét - derül ki a színész Hot! Magazinnak adott interjújából.

Bodrogi Gyula az otthonában légszomjat érzett, majd egyre rosszabbul lett, de nem akart orvoshoz fordulni. Élettársa azonban nem tágított, ezért felhívták Merkely Béla kardiológust, a Semmelwis Egyetem rektorát, aki arra kérte a színészt, hogy azonnal menjen be hozzá.

"Mondtam neki, hogy nem akarom zavarni, de rám parancsolt, hogy induljak el. Hívtam egy taxit, irány a kórház, és bizony volt egy kisebb, 45 perces beavatkozásom. Utólag döbbentem rá, hogy megmentette az életemet. Majdnem meghaltam" - mondta a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színész.

Bodrogi Gyulának tavaly novemberben volt egy egészségügyi kitérője, a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színészt akkor a hasi sérve miatt kellett megműteni. Tavaly augusztusban pedig egy színházi próbán esett le egy dobogóról, akkor a válla, a bordái és a csuklója is zúzódott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.