Diplomácia

A horvát miniszterelnök Orbán Viktornak: országaink hosszú közös történelemben és barátságban osztoznak

Gratuláló levelet írt Andrej Plenkovic.

2022.05.17 12:13MTI

Andrej Plenkovic Orbán Viktornak írt gratuláló levelében sok sikert kívánt magyar kollégájának a megszakítás nélküli negyedik kormányzati ciklusához - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője kedden.

Szeretnék gratulálni meggyőző választási győzelméhez, és várom, hogy a lehető leghamarabb személyesen is üdvözölhessem - írta a horvát miniszterelnök, kiemelve Magyarország és Horvátország hosszú közös történelmét és barátságát.

Andrej Plenkovic bízik abban, hogy a kétoldalú kapcsolatokat sikerül még jobban elmélyíteni Orbán Viktor következő kormányzati ciklusa idején is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.