Gyász

Berki Krisztián édesapja: sosem gondoltam, hogy a gyermekemet is el kell búcsúztatnom

A döbbenet és a gyász az úr Berki Krisztián családjában és rajongói között. Szerettei továbbra is értetlenül állnak az egykori főpolgármester-jelölt tragédiája előtt.

2022.05.10 10:11ma.hu

A Blikk beszámolója szerint Berki Krisztián szülei válása miatt sokáig neheztelt édesapjára, de első kislánya, Natasa születése után úgy érezte, szüksége van rá. Hat évvel ezelőtt még úgy tervezte, feleségül veszi akkori párját, a kislány édesanyját, Hódi Pamelát, és Berki Krisztián az édesapjától, Berki Ferenctől kért tanácsot. A celeb korábban azt mesélte, hogy kapcsolatuk nem volt mindig idilli, csak az elmúlt években kerültek ismét közel egymáshoz.

"Nem vagyok jól, nagyon nem... El kellett már temetnem az édesanyámat, édesapámat, de azt sosem gondoltam, hogy a gyermekemet is nekem kell búcsúztatnom" - nyilatkozta az idős férfi a lapnak. Majd hozzátette: "Kérem, fogadják el a gyászomat, és higgyék el, emellett is megvan a magam baja".

Mint ismert, a médiasztár holttestét péntek reggel IX. kerületi lakásának a teraszán Hódi Pamelával közös kislánya találta meg, aki sajtóinformációk szerint állítólag először azt hitte, csak alszik, ezért még be is takarta.

Berki Krisztián édesanyját, Júliát teljesen lesújtotta a hír. "Mazsi azt mondja, szerinte a vérnyomása... kiment az erkélyre, hogy lehűljön, kiment, lefeküdt, aztán kihűlt. Éjfél előtt is beszéltek telefonon, hogy mennek randizni, de azt nem akarom elhinni, hogy ő meg akart halni" - mondta a celeb édesanyja korábban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.