Koronavírus-járvány

Till Attila: a koronavírus a gyenge pontokat támadja

A műsorvezető szerint az ő gyenge pontja a dereka, ami annyira fájt, hogy meggátolta a mindennapi életében.

2022.01.26 14:18ma.hu

"A koronavírusos tüneteket, a torokkaparást jól viseltem, de a derekam annyira fájt, hogy meggátolt a mindennapi életemben. A koronavírus a gyenge pontokat támadja, és úgy látszik, ez nekem a derekam. Vannak általános tünetei, viszont nem tudhatjuk, hogy kinél milyen sajátos problémákat okoz. Muszáj komolyan venni, nekem is megvan mindhárom oltásom, ez is segített abban, hogy ne legyen súlyos az állapotom" - mesélte Till Attila a Life.hu-nak.

A műsorvezető már túl van a fertőzésen, de még érzi a betegség nyomait.

"Kicsit rosszul esik, hogy nem sportolhatok. Miután lejárt a karantén elkezdtem tornázni, kíváncsi voltam, igazak-e a poszt-covidról szóló dolgok és sajnos azt érzem, hogy erőtlenebb vagyok, mint előtte. Kapkodtam a levegőt, felborult az energiaháztartásom, és kedvem se volt mozogni. Azt mondtam magamnak, hogy jó, tartsuk be azt az egy hónap plusz pihenőt, majd sportolok utána. A műsort ettől függetlenül bírni fogom, mert jönni-menni, és beszélni tudok, a kedvem is jó, csak a maratont nem tudnám lefutni" - tette hozzá Tilla.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.