Gyász

Megható - így búcsúztak gyermekei Csollány Szilvesztertől

Megrázó, ahogy búcsúznak a gyermekei.

2022.01.25 15:14ma.hu

Mindenkit sokkolt a hír: koronavírusban meghalt a magyar olimpiai bajnok tornász, Csollány Szilveszter. A klasszis sportolótól három lánya szívszorító módon búcsúzott.

Az interneten futótűzként terjedt el a tragikus információ, barátok, pályatársak, sportolók, ismerősök és ismeretlenek is búcsúztak a kiváló tornásztól. Csollány halálával hatalmas űrt hagyott maga után, a családja talán még el sem hiszi, hogy nincs többé. A Szilasként becézett olimpikon három gyermeket hagyott hátra - írja a Ripost. Első házasságából született Szimóna, aki édesanyjával Írországban él, és második házasságából két lánya maradt félárván, a 16 éves Kitti és a 13 éves Kincső.

A legnagyobb a közösségi oldalon búcsúzott édesapjától.

"Köszönöm szépen mindenkinek, aki gondol/gondolt rám, apukámra, és a családomra. Rengeteg üzenetet kaptam, amire időm és energiám sajnos most nincs, hogy egyenként válaszoljak. De tudjátok hogy minden üzenetet elolvastam, és nagyon jól esik látni, hogy mennyien a szívükben tartják aput." Kincső édesapja fotóját posztolta, Kitti pedig egy fekete képet tett közzé az Instagramon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.