Koronavírus-járvány

Egy elbénázott oltást is sikerült bevágni az oltást népszerűsítő kormányzati kisvideóba

A felvétellel az omikron veszélyeire és az oltás fontosságára próbálják felhívni a figyelmet.

2022.01.19 11:20ma.hu

Az omikron variánsról és az oltás fontosságáról tett közzé egy videót a kormány. A miniklipben Müller Cecília országos tiszti főorvos azt kéri: az oltatlanok vegyék fel a védőoltást, az oltottak pedig az ismétlőoltást.

Miközben az országos tiszti főorvos beszél oltásokról készült felvételeket mutatnak, az egyik azonban éppen egy félresikerült alkalmat örökít meg - vette észre a Telex. A videón ugyanis az látszik, hogy az oltóorvos egy párszor megpróbálja beszúrni a tűt a páciens karjába, amikor azonban ez sokadjára sem sikerül, az arca elé emeli a fecskendőt, hogy ellenőrizze azt. Minderre az oltandó férfi egy grimasszal reagál.

A szóban forgó jelenet az alábbi videó 46. másodpercétől látható:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.