Koronavírus-járvány

Koronavírusos lett Tessely Zoltán fideszes országgyűlési képviselő

A képviselő azt mondta, hogy az elmúlt 54 évben még nem viselt ennyire nehezen betegséget.

2021.10.27 08:23ma.hu

Koronavírusos lett Tessely Zoltán fideszes országgyűlési képviselő. Tessely a Facebookon közölte a hírt. Azt mondta, a múlt hét szerdán nem érezte jól magát és csináltatott egy gyorstesztet, ami pozitív lett - írja a Hvg.

A képviselő azt is elmondta, a második oltás után már éppen leketyegő négy hónap miatt azon gondolkodott, hogy a harmadik oltást is beadatja magának, de olyan magas volt az ellenanyagszintje, hogy halogatta.

Az elmúlt 54 évben még ilyen nehezen nem viseltem egy betegséget - mondta.

Arra kért mindenkit a Facebookon, hogy oltassa be magát, mert ha ő két oltás után ennyire beteg, akkor az, aki egyet sem kapott meg, komoly veszélyben van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.