Erőszak

Gyanús halálesetek miatt rettegnek Óbudán - megrázó videó

Rettegnek az Óbudán élő nyugdíjasok, mert a panelsorok között többen rejtélyes módon meghaltak vagy megbetegedtek, végül minden esetben kiderült, hogy néhány héttel korábban eltartási szerződést köttettek velük.

2021.10.24 15:33ma.hu

A lakók arra gyanakszanak, hogy a környékükön egy ingatlan-maffia szedi az áldozatait, akik - szerintük - még gyilkolni is képesek puszta haszonszerzés céljából. Nem is egy eset történt, ami ezt bizonyítja. Bármit megtesznek azért, hogy megszerezzék a lakásokat, terrorban tartják, gyógyszerezik az időseket. Felkavaró történetek jönnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.