Ünnep

Nem lesznek járványügyi korlátozások október 23-án - videó

Közben az új fertőzöttek száma egy hét alatt duplájára emelkedett, több fővárosi kórházban pedig látogatási tilalmat rendeltek el.

2021.10.22 07:37ma.hu

Sem maszkot, sem védettségi igazolványt nem kérnek majd azoktól, akik az október 23-ai megemlékezésékre vagy pártrendezvényekre mennek, ugyanígy semmilyen korlátozás nem lesz a mindenszentek és halottak napja alkalmából tartott vallási eseményeken sem. A miniszterelnökséget vezető miniszter szerint már június óta ezek a szabályok, változtatni most sem fognak. Közben az új fertőzöttek száma egy hét alatt duplájára emelkedett, több fővárosi kórházban pedig látogatási tilalmat rendeltek el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.